همزمان با گرامیداشت هفته زن و مقام مادر ، نخستین جشنواره طبخ آبزیان در ماکو برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری منطقه آزاد ماکو، مدیرکل شیلات و آبزیان آذربایجان غربی گفت: در راستای ترویج فرهنگ آبزی پروری و جای دادن ماهی در سبد غذایی خانواده ها و افزایش مصرف سرانه ماهی با حضور 60 نفر شرکت کننده این جشنواره برگزار شد و بعد از ارزیابی داوران به 10 نفر اول جوایزی اهدا شد.
فصیح مصرف ماهی را در وعده غذایی خانواده ها بسیار مهم و حائر اهمیت دانست و افزود: مصرف ماهی دوبار در هفته از دیابت، آلزایمر، فشار خون، آسم و… جلوگیری می کند
وی هدف از برگزاری این جشنواره را ارتقاء سطح دانش بانوان در زمینه طبخ ماهی و افزایش استفاده از ماهی در سبد خانوار دانست و تصریح کرد: بانوان در این دوره آموزشی با نحوه پخت بیش از ۱۰ نمونه پخت ماهی قزل آلا از جمله بخارپز، خوراک سبزیجات ماهی، ماهی نمکی، قلیه ماهی، ماهی شکم پر، ماهی چیپسی و… آشنا شدند.
این جشنوراه که توسطجهادکشاورزی ماکو و شیلات و آبزیان و همکاری ادارات و ارگان های دولتی برگزار شد.